2021-09-22 07:44:52• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - Ne engedd, hogy mások diktáljanak helyetted

Napi horoszkóp szeptember 22-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint nyugalmas napra van kilátásod. Jól is teszed, ha alkotókedvedet inkább a délutáni, esti órákra tartalékolod. Ma számos hívet szerezhetsz egy jó „előadással”, vagy ha jól mutatkozol meg mások előtt. A sikerednek hamarosan látszatja is lesz.

 

Bika: IV. 20. - V. 20.

Ne engedd, hogy mások diktáljanak helyetted. A saját sorsodba legalábbis semmiképp ne engedj beleszólást. Abból csak az sülne ki, hogy kínkeservvel sem tudnál megfelelni a rád kényszerített elvárásoknak. A saját utadat kell járnod.

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Zseniális ötlettel lepheted meg környezetedet. Nagyon kreatív vagy, kár lenne ezt a napot robotolós munkára pazarolni. Persze, ami halaszthatatlan, annak meg kell lenni, de hagyj magadnak időt az alkotásra is.

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

Rengeteg jó ötlettel szolgál a mai nap, csak ezek közül, mintha kevés lenne igazán megvalósítható. Az álmodozók ma elemükben érezhetik magukat: mesék és muzsikák színezik a lelküket. A színházlátogatásra ideális nap!

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Ez a nap végre megnyugvást hozhat egy régóta elhúzódó ügyben. Valamilyen korábbi kérdésedre, gyanúdra is választ kaphatsz, és ennek fényében mérlegelve dönthetsz. Ha így van, nem érdemes halogatni. Válaszd a szebbet, a jobbat!

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Biztonságban tudod magad, és neked ez mindennél fontosabb, különösen érzelmi téren. Több helyről is kedvező híreket kapsz, és a magánéletedben is szinte kisüt a nap. Karrieredben jelentős esemény közeledik, talán már érzed az előszelét.

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Az önbizalom az elsődleges ahhoz, hogy megvalósítsd álmaidat, vágyaidat. Ha látszik rajtad a bizonytalanság, az akaratgyengeség, akkor senki más sem fog hinni neked. Gyakorold a határozott fellépést, akár még a tükör előtt is!

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Rád nem jellemző módon ma hiszékenynek bizonyulhatsz. Sajnos van valami, amin már nem változtathatsz, de tekintsd ezt a tapasztalatot tanulópénznek. Ha még megteheted, kérj tanácsot egy jó baráttól, vagy társadtól, partneredtől!

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Sikeres napod lehet, legalábbis a környezeted végre értékelni fogja erőfeszítéseidet. Ha belül mégis hiányérzeted van, az azért lehetséges, mert neked a siker kevésbé fontos, mint a belső béke. Ahhoz, hogy ezt megtudd, szükséged volt erre az elismerésre.

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Ma kissé feszültté válik a légkör körülötted. Ez attól is lehet, hogy valahogy semmivel sem tudsz elégedett lenni, mindenben hibát keresel. Ráadásul valamiért bűntudat gyötör, amit talán még magadnak sem mersz bevallani. Bocsáss meg!

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Vegyes érzelmekkel van tele a napod. Nem igazán tudod eldönteni, hogy kire számíthatsz, és ki az ellenséged. Egy biztos: a nyílt lapokkal játszó „ellenség” még mindig százszor jobb, mint egy sunyi barát. Becsüld meg az őszinteséget!

 

Halak: II. 19. - III. 20.

Szerencsés napod lehet, habár semmi különös esemény, izgalom nem várható. Már az is boldogító, ha a munkádban nagyobb haladást érhetsz el a nyugalomnak köszönhetően. A nyugodtságod a családtagjaidra is átárad: törődj többet velük!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: